Yvonne Gorree

Yvonne Gorree

Supervisor | Vertrouwenspersoon | MfN Registermediator | Kindbehartiger| Lifecoach

Yvonne Gorree heeft de opleiding maatschappelijk, sociaal en cultureel werk afgerond aan de sociale academie te Rotterdam. Is in de jaren 70e verhuisd naar Drenthe en is bij diverse instellingen en gemeentes werkzaam geweest in het sociaal- maatschappelijk werk, om vervolgens over te stappen als coördinator vrijwilligerswerk bij een landelijkwerkende geestelijke gezondheidsorganisatie.

Vanaf begin jaren 80 heeft zij vele opleidingen gevolgd op het gebied van spirituele groei, kunst en communicatie.

In de jaren 90 is zij zich gaan toeleggen in het begeleiden en coachen van bewustwordingsvraagstukken en vervolgens opleidingen en trainingen gaan geven in haar eigen Instituut for LifeVision.

Momenteel houd zij zich met name bezig met Coaching, Mediation, systeem/relatie therapeut en is Extern vertrouwenspersoon bij diverse scholen gemeenschappen. Haar passie richt zich met name op het begeleiden en bewustzijns proces van Kinderen en met name het begeleiden in de puberleeftijden, Nieuwetijdskinderen, de kinderen van de toekomst..

LifeMediation

Bij Hof van Haar en Lifemediation.nl verzorgt zij diverse opleidingen en trainingen, met name op het gebied van overtuigingen en dat de mens prima in staat is de verantwoordelijkheid te nemen in zijn eigen leven, voor diverse levensvraagstukken kan men bij Yvonne terecht.

Yvonne begeleid tevens intervisiegroepen en individuele supervisie bij Lifemediation.nl

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.