Judith Bootsman

Judith Bootsman-Wagemaker

Bedrijfseconoom | MfN mediator Familie mediation | Financieel Planner

Tien jaar geleden (mei 2008) is Judith Bootsman-Wagemaker gestart met Bootsman Consultancy. Als bedrijfseconoom, financieel planner en MfN mediator begeleidt ze daar (echt)paren die met vragen rondom hun scheiding komen. Judith heeft als missie om mensen met elkaar in gesprek te brengen en te houden, wat er ook gebeurd is. Het intensieve proces dat scheiden is, met alle aspecten, financieel, fiscaal, juridisch én de emoties, krijgen alle aandacht.

“Op weg naar een nieuw evenwicht” is haar slogan waarmee ze mensen in financiële en emotionele stress rondom hun scheiding begeleidt om een nieuw of ander perspectief op hun toekomst te vormen. Scheiden is een rouwproces waarin ex-partners afscheid nemen van hun relatie en alles wat daarbij hoort. Met de juiste aandacht hiervoor kunnen ex-partners dan verder met het vormgeven aan hun gezamenlijk ouderschap bijvoorbeeld. Ook daarin biedt Judith nazorg in terugkomgesprekken.

In dat verlengde heeft Judith vele aanvullende trainingen gevolgd zoals op het gebied van Ouderonthechting (Koppejan 2018), Familiesystemen en systemisch werk (Nienke Binkhorst (2015-2018), SCHIP-aanpak (Tineke Rodenburg en Leoniek van de Maarel 2018).

Het delen van kennis geeft Judith enorm veel energie en het is haar missie om mediation in Nederland verder op de kaart te zetten. Ze is dan ook trots om als trainer deel uit te maken van de groep trainers van Lifemediation.

Scroll naar top