Johan Bosveld

Johan Bosveld

MfN mediator met accreditatie familierecht en trainer

Johan Bosveld heeft samen met zijn echtgenote in 2005 het kantoor Bosveld scheidingsbemiddeling opgericht en werkt onder de naam “scheiden doe je samen”. Zijn gedrevenheid om cliënten te voorzien van alle benodigde informatie om financieel weer zo optimaal mogelijk een nieuwe toekomst op te kunnen bouwen, is mede het gevolg van het feit dat Johan in het verleden ook zelf een scheiding heeft meegemaakt en hij tevens vader is.

Johan is geregistreerd MfN mediator met een accreditatie familie recht. Deze heeft hij gehaald bij Life Mediation.

Zijn kracht is dan ook om samen met cliënten snel en zorgvuldig financiële overzichten te maken, waardoor cliënten weer snel weten waar zij aan toe zijn en weer toekomstgericht bezig kunnen zijn (bv. aankoop van een woning).

Ook voor Johan geldt dat het van het grootste belang is dat mensen zich op gemak voelen en niet schromen om alle vragen omtrent de financiële afwikkeling van een echtscheiding zonder terughoudendheid aan hem kunnen vragen. Hij begrijpt als geen ander dat deze materie meer vragen dan antwoorden oproept.

Daarnaast vind Johan het erg leuk om zijn kennis en ervaring te delen met anderen. Hij mag dan ook graag sparren met collega’s. Trainingen geven voor de familierecht accreditatie is hem dan ook op het lijf geschreven. Hij onderschrijft het moto van Life Mediation: “Alles wat aandacht krijgt dat groeit.”

Scroll naar top