Training mediation volgen?

Training mediation is de sleutel tot het verwerven van essentiële vaardigheden voor aspirant-mediators. Met onze gerichte opleiding leer je de kunst van effectieve bemiddeling en conflictoplossing. Verken de diepgaande theorieën en praktijken van mediation en ontwikkel een grondig begrip van het mediationproces. Leer communicatieve vaardigheden, strategieën voor het omgaan met conflicten en technieken voor het bevorderen van samenwerking. Onze opleiding biedt praktijkgerichte training en realistische simulaties, waardoor je zelfvertrouwen opbouwt en vertrouwd raakt met verschillende bemiddelingsscenario’s. Ontdek de mogelijkheden van mediation en bereid je voor op een lonende carrière als een bekwame en gerespecteerde mediator.

Training Mediation

MfN Register Mediator

Een professionele en kundige MfN mediator worden?

€ 3.675,-
vrijgesteld van BTW

Assessment training

De laatste stap naar jouw MfN registratie: het praktijkexamen!

€ 775,-
vrijgesteld van BTW

MfN Familie Mediator

Word een echte scheidingsspecialist!


€ 2.975,-
vrijgesteld van BTW

Nieuwe Masterclasses!

Volg een van onze nieuwe Masterclasses van André Tolman.

€ 225,-                            vrijgesteld van BTW

Opeldingen

Het traject

De MfN opleiding neemt je mee op een inspirerende reis naar het meesterschap als mediator. Dit traject dompelt je onder in een diepgaand leerproces, waar je waardevolle kennis, vaardigheden en inzichten ontwikkelt. Je verkent diverse facetten van bemiddeling, zoals effectieve communicatie, conflictoplossingstheorieën en interventiemethoden. Door middel van praktische oefeningen tijdens de training mediation en begeleiding van ervaren professionals, vergroot je jouw zelfvertrouwen en expertise in het begeleiden van constructieve dialogen en het vinden van duurzame oplossingen. De opleiding biedt een solide basis en een waardevol netwerk om jouw carrière als mediator te lanceren en uit te blinken in het bevorderen van vreedzame conflictresolutie.

Wil jij Mediator worden?

En precies weten waar je aan toe bent?

Download dan onze GRATIS studiegids!

Voor antwoord op deze vragen en nog veel meer....

Communicatie

Ontdek tijdens de eerste stappen van onze bemiddelingsopleiding de onmisbare vaardigheden voor jou als bemiddelaar. Leer hoe je jezelf op een authentieke manier presenteert, wat leidt tot betrokkenheid en oprechtheid. Bouw een warme en professionele band op die vertrouwen, begrip en empathie stimuleert. Dit vormt de basis voor effectieve communicatie en een ondersteunende omgeving tijdens bemiddeling. Meld je vandaag nog aan en ontwikkel de vaardigheden die jou als bemiddelaar laten excelleren.

Regie

Leer bij onze training mediation hoe jij de regie kunt voeren. Verken jouw capaciteit om de leiding te nemen en de structuur te bewaren tijdens bemiddelingssessies. Krijg training in het creëren van een veilige en evenwichtige omgeving, het begeleiden van gesprekken en het omgaan met mogelijke spanningen of emoties. Ontwikkel jouw vaardigheden om de controle over te nemen en meld je vandaag nog aan voor onze opleiding.

Ethiek

Ontdek de essentie van ethiek in onze opleiding voor mediators. Verken hoe je ethische dilemma’s kunt identificeren en maak integer beslissingen op basis van vertrouwelijkheid, onpartijdigheid en integriteit. Versterk je geloofwaardigheid en ontdek duurzame oplossingen op een eerlijke en respectvolle wijze. Ontwikkel jouw ethische fundamenten als bemiddelaar tijdens onze opleiding en maak een positieve impact in bemiddelingssituaties. Schrijf je vandaag nog in en verhoog je ethisch bewustzijn als bemiddelaar.

 

Conflicten

Verwerf de kunst van conflicthantering tijdens onze training mediation. Ontdek hoe je als bemiddelaar inzicht verwerft in en identificeert welke uitdagingen er spelen. Ontwikkel analytische capaciteiten om behoeften en belangen te ontrafelen. Leer empathie, effectieve communicatie en creativiteit inzetten om conflicten om te vormen tot groeikansen. Groei uit tot een bedreven bemiddelaar die harmonie en samenwerking stimuleert. Meld je aan voor onze opleiding en versterk je vaardigheden in het omgaan met conflicten.

Contact opnemen of een vraag? Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews Masterclass Familiemediator

Lifemediation.nl
Scroll naar boven

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Call Now Button