Andre Tolman

André Tolman geeft vele trainingen en opleidingen in het vakgebied van de mediator en coach. Voorbeelden zijn trainingen in NLP, systeemopstellingen of enneagram en inhoudelijke trainingen over bijvoorbeeld wetgeving rondom echtscheiding- en arbeidmediation, of financiële vraagstukken rond alimentatie of pensioenen.

MfN Mediator opleiding

Daarnaast is André geaccrediteerd trainer en opleider voor de opleidingen tot MfN Registermediator en MfN Register Familie Mediator. André is als trainer van vele markten thuis en zorgt in zijn training en opleidingen voor een goede samenhang tussen de feitelijkheden en de “zachte kant”. Uitspraken als: “Geld is emotie”, “Echt-scheiden” en “Life” zijn typerend voor André. Met name het laatste loopt als rode draad door de trainingen en opleidingen die André verzorgt. Life-events zijn belangrijke gebeurtenissen in het leven van de mens die garant staan voor veranderingen in het leven, met de nodige emotie en ook met fiscale en financiële consequenties. André werkt graag samen met andere trainers, zodat hun expertises elkaar kunnen aanvullen en versterken.

Master of Art in Financial Planning | MfN Register FamilieMediator | Arbeidsmediator

André Tolman

Kies voor kwaliteit

Werk aan een veelbelovende loopbaan door een opleiding tot MfN Mediator te volgen, een kostbare investering voor je toekomst. Het is van vitaal belang om zorgvuldig te selecteren voor een bekende en betrouwbare opleidingspartner. Lifemediation presenteert een exceptionele leerervaring, waarbij de nadruk ligt op praktische leermethoden en het ontwikkelen van fundamentele bekwaamheden om met succes je eigen professionele praktijk te beginnen.

Tablet

Vraag onze GRATIS studiegids aan

Scroll naar boven

Schrijf je in en

Ontvang de laatste informatie over Mastereclasses
en PE punten

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.