Ton Schmitz – Hoofdtrainer Eindhoven 

Als MfN registermediator heeft Ton al vele jaren ervaring in echtscheidingen en arbeidszaken. Daarnaast werkt hij structureel voor lokale overheden en heeft hij het trainerschap inmiddels zijn tweede natuur gemaakt. Naast een rechtenstudie en een IT opleiding heeft hij diverse opleidingen gevolgd op het gebied van Bewustwording, Transactionele Analyse, Communicatie en Lichaamstaal.

Training

Door zijn grote ervaring (zowel hard als zacht), ook op het gebied van arbeid, snapt hij hoe de verbinding tussen de theorie en de praktijk is en weet dit haarfijn uit te leggen hoe dit systematisch toe te passen. Hij is een groot aanhanger van het credo: “Je snapt het pas als je het dóór hebt”, en weet dit duidelijk  te maken in het trainingsconcept. Zijn opvattingen zijn daarnaast doorwrocht van het gegeven dat communicatie de oorzaak én de oplossing is voor de conflicten.

Een training door Ton staat garant voor kwaliteit, dynamiek en pragmatiek. Waarbij de inbreng van de student op hoge waarde wordt geschat!

MfN Register Familiemediator | Arbeidsmediator | Master in Body Language | Trainer

Kies voor kwaliteit

Ga op weg naar een buitengewone carrière met een exceptionele opleiding tot MfN Mediator, een investering met onschatbare waarde voor jouw toekomst. Het is van uiterst belang om zorgvuldig te kiezen voor een unieke en betrouwbare opleidingspartner. Bij Lifemediation ervaar je een ongeëvenaarde leerervaring, gericht op praktijkgericht leren en het ontwikkelen van essentiële vaardigheden om met succes je eigen praktijk te starten.

Tablet

Vraag onze GRATIS studiegids aan

Scroll naar boven

Schrijf je in en

Ontvang de laatste informatie over Mastereclasses
en PE punten

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.