Marcella Markwat-Giessen – Hoofdtrainer Rotterdam

Marcella is al een aantal jaar werkzaam als mediator en zij heeft zich gespecialiseerd in arbeids-mediation en echtscheidingen. Haar passie voor mediation ontstond al tijdens haar HBO-studie HRM aan de HvU. Na haar vervolgstudie Arbeidsrecht aan de UvA heeft zij werkervaring opgedaan als arbeidsjurist en voornamelijk als HR-adviseur. In deze functies kreeg Marcella regelmatig te maken met conflicten waarbij ze als bemiddelaar optrad.

‘Ik vond het zelf fantastisch om de basisopleiding mediation te volgen. Er ging een wereld voor mij open in hoe je goed gesprek nog beter kan laten verlopen’.

Na de mediationopleidingen is Marcella in omgeving Rotterdam direct als zelfstandig mediator gaan werken.

Marcella
‘Wat ik heel belangrijk vind bij mediation – ofwel een goed gesprek begeleiden – is dat partijen elkaars verhaal horen en daarmee inzicht krijgen in elkaars perceptie van de hele situatie. Zo ontstaat begrip, kunnen zij veel gemakkelijker hun gezamenlijke toekomst bespreken en hierover afspraken maken. In dit gehele proces hebben we als mediator een heel waardevolle rol die begint met goed luisteren en bovenal oprecht geïnteresseerd zijn.’Door alle ervaringen die Marcella als mediator heeft opgedaan, wil zij toekomstige mediators trainen in het begeleiden van een goed mediationgesprek. Met haar persoonlijke kenmerken als enthousiasme, vooruitgang, resultaatgericht en succes zorgt zij voor een energieke training.
 

MfN register mediator – gespecialiseerde arbeids- en familiemediator.

Kies voor kwaliteit

Leg de basis voor een veelbelovende loopbaan met een opleiding tot MfN Mediator, een waardevolle investering voor jouw toekomst. Het is van essentieel belang om zorgvuldig te selecteren voor een gevestigde en betrouwbare opleidingspartner. Lifemediation biedt een ongeëvenaarde leerervaring, waarbij de nadruk ligt op praktijkgericht leren en het verwerven van cruciale vaardigheden om met succes jouw eigen praktijk te starten.

Tablet

Vraag onze GRATIS studiegids aan

Scroll naar boven

Schrijf je in en

Ontvang de laatste informatie over Mastereclasses
en PE punten

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.