Jo Augustin – Hoofdtrainer Maastricht

Jo Augustin is een MfN / ADR registermediator en heeft bij zijn vroegere werkzaamheden bij de Overheid ervaren dat procederen vaak draait om winnen. En dat er behalve inhoud ook heel wat andere aspecten een hele grote rol spelen bij de besluitvorming en vooral de acceptatie van bijvoorbeeld uitspraken door een rechter.

Zo wordt met elkaar praten vele malen belangrijker dan over elkaar praten. En wat is er dan niet leuker dan met elkaar over het mooie vak van mediator te praten. Bijna ongedwongen en vooral stapje voor stapje neem ik mijn cursisten studenten? mee door de theorie van de mediation. En ik laat  ze vooral door de vele (praktijk)casussen voelen/ervaren wat de gevolgen van het menselijk handelen zijn en de invloed op dat gedrag. Deze opleiding is een combinatie van leren en doen en daar weer plezier en voldoening uit te halen.

Als je de opleiding onder mijn leiding succesvol afrondt, heb je genoeg bagage om de mediationwereld met vertrouwen in te gaan! Ik geniet oprecht van het delen van kennis, het elkaar prikkelen en motiveren. Ik geniet van enthousiaste, leergierige studenten en denk daarbij regelmatig terug aan mijn eigen “struggle” om tot de juiste houding en woorden te komen. Bij mij is het credo: Samen komen we er!

MfN register mediator – gespecialiseerd overheids- en familiemediator.

Jo

Kies voor kwaliteit

Leg de basis voor een veelbelovende loopbaan met een MfN Mediator-opleiding, een kostbare investering voor jouw toekomst. Het is van essentieel belang om nauwgezet te selecteren voor een erkende en betrouwbare opleidingspartner. Lifemediation presenteert een ongeëvenaarde leerervaring, waar de nadruk ligt op praktijkgericht onderwijs en het ontwikkelen van vitale bekwaamheden om jouw eigen praktijk succesvol te kunnen beginnen.

Tablet

Vraag onze GRATIS studiegids aan

Scroll naar boven

Schrijf je in en

Ontvang de laatste informatie over Mastereclasses
en PE punten

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.