Hedy Kaufmann – Hoofdtrainer Process Communication Model.

Hedy is gespecialiseerd in HR en organisaties. Haar passie voor gedrag en het positief beïnvloeden van gedrag is ontstaan tijdens de IT transformatie programma’s die zij gedaan heeft. Organisatie transformaties zijn vaak spannend en miscommunicatie en onbegrip liggen op de loer. Het bij elkaar brengen van mensen, het wegnemen van angst of onbegrip is iets moois. Het bieden van een nieuw perspectief aan mensen blijft iedere dag een prachtig fenomeen.

‘Wat ik belangrijk vind in mijn werk is het aangaan van het gesprek door wederzijds begrip te realiseren. Het uiten van waardering voor verschillende standpunten ongeacht of het standpunt ‘juist is’ vormt een belangrijke basis van mijn werk: eerst begrijpen, voordat ik begrepen kan worden.’

Hedy is enthousiast en resultaatgericht met oog voor het individu.

Daarnaast is Hedy ook bezig met de basisopleiding tot mediator. ‘Natuurlijk is deze opleiding een verrijking voor mijn eigen skillset. Het geeft daarnaast ook een verdieping aan mijn PCM trainingen voor mediators.

Basis Transactioneel Analist | PCM gecertificeerd.


Kies voor kwaliteit

Ga op weg naar een buitengewone carrière met een exceptionele opleiding tot MfN Mediator, een investering met onschatbare waarde voor jouw toekomst. Het is van uiterst belang om zorgvuldig te kiezen voor een unieke en betrouwbare opleidingspartner. Bij Lifemediation ervaar je een ongeëvenaarde leerervaring, gericht op praktijkgericht leren en het ontwikkelen van essentiële vaardigheden om met succes je eigen praktijk te starten.

Tablet

Vraag onze GRATIS studiegids aan

Scroll naar boven

Schrijf je in en

Ontvang de laatste informatie over Mastereclasses
en PE punten

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.