Masterclass Den Haag 3 november 2021

  • Masterclass Den Haag
    3 november 2021
    10:00 - 17:00

De GAVE van de Mediator

Voorafgaande aan de training ontvangen de deelnemers een kleine huiswerk opdracht, om deze vervolgens actief in te brengen in de training. De gave van de mediator is mede tot stand gekomen door vragen en belevenissen van mediators, kwaliteit van mediators, de persoonlijke eigenschappen van de mediator. De training is interactief en de bijdrage van de deelnemers is bepalend voor het succes van deze trainingsdag. Laat U verrassen en wordt een betere mediator, met als motto “kan het beter dan doen we het anders”

Trainer:
André Tolman MFP; André Tolman is bekend om zijn inhoudelijke en boeiende Masterclasses (vanaf 2001) met name op het gebied van Familiemediation. In deze training laat André zijn Gave zien, horen, voelen, waarbij bekende aspecten van het vak van mediator in een geheel andere context, benadering aan de orde zullen komen. Samen met zijn partner hebben zij zich jarenlang beziggehouden met bewustwordingstrainingen, zowel extern en ook in hun eigen Instituut LIFEmediation.  In de praktijk van André gebruikt hij zowel de vaardigheden van NLP-er, Enneagram en de systeemtheorie.
André is Mediator, Trainer, Assessor, Reviewer, lid werkgroep Raad voor Rechtsbijstand en houdt zich nu 22 jaar bezig met het beroep van Mediator.

Kosten € 195,00 excl. BTW inclusief koffie, thee, water en een goed verzorgde lunch. Graag tot dan.

locatie  

Adres
Netherlands

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.