Opleiding voor mediator volgen?

Opleiding voor mediator volgen? Dat kan bij Lifemediation! Tijdens onze opleiding ontwikkel je de essentiële kennis, vaardigheden en mindset om conflicten effectief aan te pakken en duurzame oplossingen te vinden. Denk aan familiebemiddeling, arbeidsconflicten of andere vormen van bemiddeling, onze opleiding biedt een breed scala aan expertise. Je leert over communicatietechnieken, conflicthantering, onderhandelingsvaardigheden en het opbouwen van vertrouwen. Met ervaren docenten en praktische casestudy’s bieden we een stimulerende leeromgeving waarin je je vaardigheden kunt aanscherpen en jezelf kunt ontwikkelen als een zelfverzekerde en effectieve bemiddelaar.

Opleiding voor Mediator

MfN Register Mediator

Een professionele en kundige MfN mediator worden?

€ 3.675,-
vrijgesteld van BTW

Assessment training

De laatste stap naar jouw MfN registratie: het praktijkexamen!

€ 775,-
vrijgesteld van BTW

MfN Familie Mediator

Word een echte scheidingsspecialist!


€ 2.975,-
vrijgesteld van BTW

Nieuwe Masterclasses!

Volg een van onze nieuwe Masterclasses van André Tolman.

€ 225,-                            vrijgesteld van BTW

Opeldingen

Het traject

Bij de opleiding voor mediator is het ons doel om jou vertrouwd te maken met mediation. Je gaat leren over conflicthanteringstheorieën, te laten oefenen met verschillende vraagtechnieken en interventiemethoden, te begrijpen wat onderhandelen inhoudt en in staat te stellen gemaakte afspraken adequaat vast te leggen. Het is essentieel dat je de kennis over mediation uit het mediationhandboek eigen maakt en indien nodig de theoretische toets succesvol aflegt.

Tijdens de opleiding zul je regelmatig oefenen, zodat je een goed begrip krijgt van het verloop van het mediationproces en hoe je dit in de praktijk kunt toepassen. Door middel van praktijkoefeningen kun jij je optimaal voorbereiden op het praktijkassessment.

Wil jij Mediator worden?

En precies weten waar je aan toe bent?

Download dan onze GRATIS studiegids!

Voor antwoord op deze vragen en nog veel meer....

Communicatie

Ontdek in de openings- en exploratiefase van onze opleiding voor mediator de essentiële vaardigheden voor mediators. Leer jezelf authentiek presenteren, waardoor betrokkenheid en oprechtheid ontstaan. Bouw een warme en professionele relatie op, die vertrouwen, begrip en empathie bevordert. Dit legt een stevig fundament voor effectieve communicatie en een ondersteunende omgeving tijdens mediation. Meld je aan en ontwikkel de vaardigheden die jou als mediator laten excelleren.

Regie

Bij onze mediationopleiding leer je hoe je de regie in handen kunt nemen. Ontdek hoe jij de leiding kunt nemen en de structuur kunt bewaken tijdens bemiddelingssessies. Je wordt getraind in het creëren van een veilige en evenwichtige omgeving, het begeleiden van gesprekken en het hanteren van eventuele spanningen of emoties. Ontwikkel jouw vermogen om de regie in handen te nemen en schrijf je in voor onze opleiding.

Ethiek

Binnen onze opleiding voor mediator staat ethiek centraal. Leer ethische dilemma’s herkennen en neem integere beslissingen op basis van vertrouwelijkheid, onpartijdigheid en integriteit. Bouw vertrouwen op en vind duurzame oplossingen op een rechtvaardige en respectvolle manier. Versterk jouw ethische fundamenten als mediator tijdens onze opleiding en maak een positieve impact in bemiddelingssituaties. Schrijf je in en ontwikkel jouw ethische bewustzijn als mediator.

Conflicten

Bij de opleiding voor mediator leer je hoe je als mediator conflicten kunt aanpakken. Ontdek hoe jij conflicten kunt begrijpen en identificeren, en leer analytische vaardigheden ontwikkelen om behoeften en belangen te achterhalen. Je leert empathie, communicatie en creativiteit inzetten om conflicten om te zetten in groeikansen. Word een bekwame mediator die harmonie en samenwerking bevordert. Schrijf je in voor onze opleiding en versterk je vaardigheden in het omgaan met conflicten.

Contact opnemen of een vraag? Neem contact op!

Naam(Vereist)
Telefoonnummer(Vereist)

Reviews Masterclass Familiemediator

Scroll naar boven

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.