MfN Register mediator opleiding

MfN register mediator opleiding volgen, klinkt dat jou als muziek in de oren?

Misschien trekt onze MfN-geregistreerde mediatoropleiding op het niveau van hoger beroepsonderwijs je interesse! Deze cursus biedt niet alleen de essentiële technieken en vaardigheden die vereist zijn in conflictbemiddeling, maar voorziet ook in de nodige kennis op diverse vakgebieden. Je verwerft niet alleen begrip van het bemiddelingsproces, maar ook van sociale en psychologische aspecten.

Bovendien wordt uitgebreid aandacht besteed aan de juiste attitude en gedrag van de mediator tijdens de MfN register mediator opleiding. Schrijf je in voor onze basisopleiding die erkend wordt door zowel MfN als ADR, en bereid je voor op een veelbelovende loopbaan als succesvolle bemiddelaar!

MfN Register Mediator Opleiding

MfN Register Mediator

Een professionele en kundige MfN mediator worden?

€ 3.675,-
vrijgesteld van BTW

Assessment training

De laatste stap naar jouw MfN registratie: het praktijkexamen!

€ 775,-
vrijgesteld van BTW

MfN Familie Mediator

Word een echte scheidingsspecialist!


€ 2.975,-
vrijgesteld van BTW

Nieuwe Masterclasses!

Volg een van onze nieuwe Masterclasses van André Tolman.

€ 225,-                            vrijgesteld van BTW

Opeldingen

Het traject – MfN register mediator opleiding

Het leertraject van onze MfN register mediator opleiding bij Lifemediation is zorgvuldig ontworpen om deelnemers te voorzien van een uitgebreide en praktijkgerichte opleiding. Onze opleiding omvat een combinatie van theoretische kennis, vaardigheidstraining en praktische ervaring. Deelnemers krijgen de mogelijkheid om zich grondig te verdiepen in conflicttheorieën, communicatietechnieken, onderhandelingsvaardigheden en ethische kwesties.

Daarnaast worden ze actief betrokken bij oefeningen, casestudy’s en simulaties om hun bekwaamheid als mediator te ontwikkelen en te versterken. Ons ervaren en deskundig team van trainers staat klaar om deelnemers te begeleiden en te ondersteunen gedurende de MfN register mediator opleiding, waardoor ze klaar zijn om zelfverzekerd en succesvol als mediator aan de slag te gaan.

MfN Register mediator opleiding volgen?

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een MfN register mediator opleiding? Lifemediation is een vooraanstaand instituut voor opleidingen, dat gespecialiseerd is in het bieden van hoogwaardige trainingen die perfect aansluiten op dit doel. Het MfN register staat bekend als een erkend keurmerk voor professionele mediators in Nederland.

Lifemediation biedt een uitgebreide en grondige training voor degenen die een carrière als familie mediator ambiëren. Het curriculum omvat alle aspecten van het mediationproces, variërend van communicatieve vaardigheden en technieken voor conflicthantering tot ethische normen en juridische kaders. De opleiding is ontworpen om alle essentiële elementen te behandelen, zodat de deelnemers volledig voorbereid worden om een bekwame en gecertificeerde MfN Register mediator te worden.

De trainingen bij Lifemediation worden gegeven door ervaren trainers, en er wordt nadruk gelegd op een praktijkgerichte benadering. Dit biedt de ideale leeromgeving om de vereiste kennis en vaardigheden te verwerven. Bovendien voldoen de trainingen aan de strenge kwaliteitsnormen van het MfN Register, waardoor de deelnemers verzekerd zijn van een waardevolle investering in hun professionele ontwikkeling als mediator.

Wil jij Mediator worden?

En precies weten waar je aan toe bent?

Download dan onze GRATIS studiegids!

Voor antwoord op deze vragen en nog veel meer....

Communicatie

Tijdens zowel de aanvangs- als verkenningsfase van de MfN register mediator opleiding, leer je jezelf authentiek te presenteren, wat zorgt voor oprechtheid en betrokkenheid. Daarnaast ontwikkel je de kunst van het creëren van een warme en professionele band. Dit bevordert vertrouwen, begrip en medeleven, en legt de basis voor effectieve communicatie en een ondersteunende omgeving in bemiddelingssituaties. Versterk deze essentiële vaardigheden tijdens onze opleiding voor mediators en maak een positieve impact in conflictbemiddeling. Schrijf je nu in en ontdek het verschil dat je kunt maken

Regie

Leer hoe je als mediator de leiding neemt en de structuur bewaakt in bemiddelingssessies. Ontwikkel vaardigheden om een veilige en gebalanceerde omgeving te creëren waarin gesprekken worden begeleid en spanningen worden gemanaged. Met deze regievaardigheden bewaak je de voortgang van het proces en faciliteer je effectieve en succesvolle bemiddelingen. Word een zelfverzekerde mediator die de touwtjes in handen heeft en positieve verandering teweegbrengt. Versterk je leiderschap als bemiddelaar!

Ethiek

Ontdek de complexe ethische vraagstukken waarmee mediators te maken krijgen. Leer hoe je integriteit, vertrouwelijkheid en onpartijdigheid handhaaft in bemiddelingssituaties. Versterk je vermogen om ethische dilemma’s te herkennen en neem weloverwogen beslissingen. Ontwikkel een solide ethisch kompas dat je begeleidt bij het vinden van rechtvaardige en respectvolle oplossingen. Bouw vertrouwen op en maak een positieve impact als mediator. Duik in het blok ethiek en ontwikkel jezelf als een ethische professional in bemiddeling!

Conflicten

Ontdek de transformerende kracht van de conflicttheorie van Glasl en laat je verbazen! Deze revolutionaire benadering biedt diepgaand inzicht in de verschillende stadia van conflicten en voorziet je van effectieve strategieën om ze aan te pakken. Leer de valkuilen te herkennen en verwerf waardevolle instrumenten om vanuit diverse perspectieven naar uiteenlopende behoeften en belangen te navigeren. Behaal je optimale resultaten in conflictbemiddeling. Ontdek hoe je grenzen kunt overstijgen en nieuwe hoogten kunt bereiken in het oplossen van conflicten. Schrijf je nu in voor de MfN register mediator opleiding!

Heb je interesse of een vraag? Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Jouw eigen praktijk?

Wil je je eigen mediationpraktijk starten? Lifemediation biedt de perfecte MfN register mediator opleiding om je te helpen dit doel te bereiken.

Bij Lifemediation hechten we veel waarde aan ondernemerschap en bieden we de juiste tools om succesvol een mediationpraktijk op te zetten. Onze trainingen zijn speciaal ontworpen met dit in gedachten, waardoor ze naadloos aansluiten op jouw ambities.

Onze ervaren mediators hebben (vaak) zelf een eigen mediation praktijk. Zij weten als geen ander hoe je klanten het beste kunt benaderen en welke stappen je moet nemen om jouw eigen klanten te verzamelen. Bij Lifemediation willen we jouw ondernemersdromen waarmaken en je laten bloeien als een gekwalificeerde en zelfverzekerde MfN register mediator. Ontdek bij ons hoe je jouw toekomst als succesvolle mediator tegemoet kunt gaan.

Reviews Masterclass Familiemediator

Scroll naar boven

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.