MfN opleiding tot mediator volgen?

MfN opleiding, de sleutel tot het worden van een gecertificeerde mediator! Duik diep in de wereld van bemiddeling en ontwikkel de essentiële vaardigheden en kennis die nodig zijn om effectief conflicten op te lossen. Met onze MfN opleiding leer je de kunst van communicatie, conflicttheorieën en onderhandelingsprincipes. Je ontwikkelt de vaardigheden om als neutrale en professionele bemiddelaar op te treden en partijen te begeleiden naar duurzame oplossingen. Met een sterke nadruk op ethisch gedrag en respectvolle communicatie, ben je klaar om een positieve impact te hebben in diverse bemiddelingssituaties. Meld je vandaag nog aan en start je reis naar een succesvolle carrière als mediator!

MfN Opleiding

MfN Register Mediator

Een professionele en kundige MfN mediator worden?

€ 3.675,-
vrijgesteld van BTW

Assessment training

De laatste stap naar jouw MfN registratie: het praktijkexamen!

€ 775,-
vrijgesteld van BTW

MfN Familie Mediator

Word een echte scheidingsspecialist!


€ 2.975,-
vrijgesteld van BTW

Nieuwe Masterclasses!

Volg een van onze nieuwe Masterclasses van André Tolman.

€ 225,-                            vrijgesteld van BTW

Opeldingen

Het traject

Het opleidingstraject van de MfN Opleiding is een inspirerende reis naar het worden van een bekwame mediator. Gedurende dit traject dompel je jezelf onder in een diepgaand leerproces, waarin je essentiële kennis, vaardigheden en inzichten ontwikkelt. Je verkent diverse aspecten van bemiddeling, zoals communicatietechnieken, conflicttheorieën en interventiemethoden. Door middel van praktijkoefeningen en begeleiding van ervaren professionals, bouw je zelfvertrouwen en expertise op in het faciliteren van constructieve gesprekken en het vinden van duurzame oplossingen. Het opleidingstraject biedt een solide basis en een waardevol netwerk om je carrière als mediator te starten en uit te blinken in het bevorderen van vreedzame conflictoplossing.

Wil jij Mediator worden?

En precies weten waar je aan toe bent?

Download dan onze GRATIS studiegids!

Voor antwoord op deze vragen en nog veel meer....

Communicatie

Ontdek in de initiële en verkennende fase van onze bemiddelingsopleiding de onmisbare competenties voor bemiddelaars. Verwerf de kunst van authentiek profileren, wat leidt tot betrokkenheid en oprechtheid. Creëer een hartelijke en professionele band die vertrouwen, begrip en inlevingsvermogen bevordert. Hierdoor ontstaat een solide basis voor doeltreffende communicatie en een ondersteunende omgeving tijdens bemiddeling. Meld je vandaag nog aan en ontwikkel de vaardigheden die jou als bemiddelaar doen uitblinken.

Regie

Leer bij onze mediatorsopleiding hoe je de touwtjes in handen kunt nemen. Verken jouw vermogen om de leiding te nemen en de structuur te bewaken gedurende bemiddelingssessies. Ontvang training in het creëren van een veilige en gebalanceerde setting, het begeleiden van dialogen en het omgaan met eventuele spanningen of emoties. Ontwikkel jouw vaardigheden om de controle over te nemen en meld je aan voor onze opleiding.

Ethiek

Ontdek de kern van ethiek in onze MfN opleiding. Leer ethische vraagstukken te herkennen en maak integer keuzes gebaseerd op vertrouwelijkheid, neutraliteit en integriteit. Bouw geloofwaardigheid op en ontdek duurzame oplossingen op een eerlijke en respectvolle manier. Versterk jouw ethische basis als bemiddelaar tijdens onze opleiding en maak een positieve impact in bemiddelingssituaties. Schrijf je in en ontwikkel jouw ethisch bewustzijn als bemiddelaar.

Conflicten

Verwerf de vaardigheden van conflictbeheersing tijdens onze bemiddelaarsopleiding. Ontdek hoe je als bemiddelaar inzicht krijgt in en identificeert welke conflicten er spelen. Ontwikkel analytische bekwaamheden om behoeften en belangen te ontrafelen. Leer empathie, effectieve communicatie en creativiteit inzetten om conflicten om te vormen tot kansen voor groei. Groei uit tot een bedreven bemiddelaar die harmonie en samenwerking stimuleert. Registreer je voor onze opleiding en versterk je vaardigheden in conflicthantering.

Contact opnemen of een vraag? Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews Masterclass Familiemediator

Scroll naar boven

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.