Mediator worden?

Mediator worden? Ontdek de uitdagende opleiding die je klaarstoomt voor een boeiende carrière als bemiddelaar. In deze intensieve training ontwikkel je de essentiële vaardigheden en kennis die nodig zijn om conflicten te begeleiden en duurzame oplossingen te vinden. Leer effectieve communicatietechnieken, analyseer belangen en bevorder samenwerking. Ontdek de kracht van empathie, creativiteit en het vinden van gemeenschappelijke grond. Met begeleiding van ervaren professionals en praktijkgerichte oefeningen groei je uit tot een betrouwbare en professionele mediator. Schrijf je vandaag in en zet de eerste stap naar een boeiende loopbaan in conflictbemiddeling.

Mediator Worden

MfN Register Mediator

Een professionele en kundige MfN mediator worden?

€ 3.675,-
vrijgesteld van BTW

Assessment training

De laatste stap naar jouw MfN registratie: het praktijkexamen!

€ 775,-
vrijgesteld van BTW

MfN Familie Mediator

Word een echte scheidingsspecialist!


€ 2.975,-
vrijgesteld van BTW

Nieuwe Masterclasses!

Volg een van onze nieuwe Masterclasses van André Tolman.

€ 225,-                            vrijgesteld van BTW

Opeldingen

Het traject

Onze mediator worden opleiding biedt een divers en allesomvattend leertraject, waarin je de cruciale vaardigheden als bemiddelaar ontwikkelt. Je ontdekt de kunst van actief luisteren, doeltreffende vragen stellen en non-verbale signalen begrijpen. Daarnaast verdiep je je in een breed scala aan bemiddelingsmethoden, zoals onderhandelingstechnieken, conflicthantering en het oplossen van misverstanden. We bieden ook grondige kennis over relevante juridische, ethische en psychologische aspecten die zich tijdens bemiddeling kunnen voordoen. Praktijkoefeningen en begeleiding door ervaren professionals versterken jouw zelfvertrouwen, zodat je met succes bemiddelt in uiteenlopende situaties. Klaar om jouw bemiddelingsvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je vandaag nog in!

Wil jij Mediator worden?

En precies weten waar je aan toe bent?

Download dan onze GRATIS studiegids!

Voor antwoord op deze vragen en nog veel meer....

Communicatie

Binnen de mediation opleiding staat communicatie centraal. Het is essentieel voor een mediator om effectief te kunnen communiceren. Tijdens de opleiding leer je actief te luisteren, non-verbale signalen te interpreteren en de juiste vragen te stellen. Deze vaardigheden helpen je om begrip te creëren en vertrouwen op te bouwen bij de betrokken partijen. Door te investeren in je communicatievaardigheden, ben je in staat om conflicten te transformeren en duurzame oplossingen te bereiken. Word een meester in communicatie en maak het verschil als mediator.

Juridisch

Ontdek tijdens onze opleiding “mediator worden” de cruciale juridische facetten met betrekking tot vermogensverdeling en wettelijke samenlevingsvormen. Verken Huwelijkse Voorwaarden en de definitie van persoonlijk eigendom. Duik dieper in de Wet Schuldsanering en Wet Pensioenverevening. Breid je kennis uit op het gebied van juridische, financiële en fiscale gegevens. Leer het opstellen en indienen van convenanten en ouderschapsplannen bij de Rechtbank. 

Ethiek

Ontdek tijdens onze mediator worden opleiding de centrale rol van ethiek in bemiddelingssituaties. Leer ethische dilemma’s herkennen en maak integer keuzes gebaseerd op vertrouwelijkheid, onpartijdigheid en integriteit. Versterk je ethische fundamenten en ontwikkel bewustzijn rondom ethische kwesties. Bouw vertrouwen op en bereik duurzame en eerlijke oplossingen. Meld je aan en ontwikkel je ethisch bewustzijn als bemiddelaar, zodat je een positieve impact kunt maken tijdens bemiddelingssituaties.

Conflicten

Conflicten vormen een belangrijk onderwerp binnen onze opleiding. Leer hoe je conflicten herkent, analyseert en effectief aanpakt als bemiddelaar. Ontwikkel vaardigheden om behoeften en belangen te ontrafelen en om te zetten in gezamenlijke oplossingen. Leer empathie, communicatie en creativiteit inzetten om conflicten om te vormen tot groeikansen. Word een bedreven bemiddelaar die harmonie en samenwerking stimuleert. Schrijf je in en versterk je vaardigheden in conflicthantering.

Contact opnemen of een andere vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews Masterclass Familiemediator

Scroll naar boven

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.