Mediator register

Mediator register, dat is een belangrijk platform voor professionele mediators die hun expertise willen aantonen en erkend willen worden in het veld van bemiddeling. Als mediator kun je je registreren bij dit register en profiteren van verschillende voordelen. Het register biedt zichtbaarheid en geloofwaardigheid, waardoor potentiële cliënten vertrouwen kunnen hebben in je vaardigheden en ervaring. Daarnaast stimuleert het register ook professionele ontwikkeling door het verstrekken van trainingen, netwerkmogelijkheden en deelname aan conferenties. Door je aan te sluiten bij het mediator register vergroot je niet alleen je professionele kansen, maar draag je ook bij aan de groei en erkenning van de bemiddelingsgemeenschap.

Erkende MfN mediator worden? Dan moet je beginnen met de juiste opleiding(en) te volgen. En dat kan natuurlijk bij Lifemediation!

Mediator Register

MfN Register Mediator

Een professionele en kundige MfN mediator worden?

€ 3.675,-
vrijgesteld van BTW

Assessment training

De laatste stap naar jouw MfN registratie: het praktijkexamen!

€ 775,-
vrijgesteld van BTW

MfN Familie Mediator

Word een echte scheidingsspecialist!


€ 2.975,-
vrijgesteld van BTW

Nieuwe Masterclasses!

Volg een van onze nieuwe Masterclasses van André Tolman.

€ 225,-                            vrijgesteld van BTW

Opeldingen

Ons traject

Binnen het leertraject van de opleidingen van Lifemediation staat de kwaliteit en erkenning van mediators centraal. Als deelnemer word je opgeleid tot een gekwalificeerde mediator die voldoet aan de eisen van het mediator register. Je leert de essentiële vaardigheden en technieken die nodig zijn om effectieve bemiddelingssessies te faciliteren en duurzame oplossingen te bereiken. Tijdens de opleiding word je begeleid door ervaren professionals uit het veld en krijg je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen. Na afronding van het leertraject ben je goed voorbereid om je te registreren bij het mediator register en jezelf te profileren als een erkende en betrouwbare mediator.

Gedurende de opleiding zal er frequent geoefend worden, zodat de mediator een goed begrip krijgt van het verloop van het mediationproces en hoe dit in de praktijk toegepast kan worden. Door middel van praktijkoefeningen kan de toekomstige mediator zich voorbereiden op het praktijkassessment.

Wil jij Mediator worden?

En precies weten waar je aan toe bent?

Download dan onze GRATIS studiegids!

Voor antwoord op deze vragen en nog veel meer....

Communicatie

In de opleiding tot mediator staat communicatie centraal, waarbij je leert om effectief te communiceren in bemiddelingssituaties. Je verwerft vaardigheden zoals actief luisteren, non-verbale communicatie oppikken en de juiste vragen stellen. Daarnaast ontwikkel je het vermogen om helder en begrijpelijk te communiceren met de partijen die je begeleidt. Deze communicatieve vaardigheden zijn essentieel om als mediator geregistreerd te worden en te voldoen aan de hoge standaarden van het mediator register. 

Regie

Binnen de opleiding tot mediator staat het ontwikkelen van regievaardigheden centraal, met inachtneming van de richtlijnen van het mediator register. Je leert hoe je de regie kunt nemen over het mediationproces, waarbij je de verantwoordelijkheid draagt voor het sturen en begeleiden van de gesprekken. Door het beheersen van regietechnieken en het hanteren van de gedragscode van het register, toon je jouw professionaliteit en bekwaamheid als mediator. 

Ethiek

Binnen de opleiding tot mediator staat ethiek hoog in het vaandel, met specifieke aandacht voor de richtlijnen van het mediator register. Je leert ethische dilemma’s te herkennen en integere beslissingen te nemen die voldoen aan de ethische normen en waarden van het register. Door bewustzijn te ontwikkelen rondom ethische kwesties en jezelf te toetsen aan de gedragscode van het register, leg je de basis voor een professionele en verantwoordelijke praktijk. 

Conflicten

Binnen de opleiding tot mediator krijg je ruimschoots inzicht in het effectief omgaan met conflicten, conform de richtlijnen van het mediator register. Je leert conflictanalyse uitvoeren, de onderliggende oorzaken begrijpen en geschikte interventietechnieken toepassen. Door het ontwikkelen van vaardigheden in conflicthantering en het hanteren van de gedragscode van het register, ben je in staat om op professionele wijze conflicten te begeleiden en duurzame oplossingen te vinden. 

Heb je interesse of een vraag? Neem contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reviews Masterclass Familiemediator

Scroll naar boven

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.