Mediationvaardigheden in Bedrijf

Verduurzaming van de arbeidsrelatie!

Mediation is de best toepasbare conflictbeheersing die er bestaat. Het is enerzijds respectvol, toekomstgericht en de mens staat centraal. Anderzijds is het confronterend en legt het de eigen verantwoordelijkheid van de partijen bloot. Met onze training Mediationvaardigheden in Bedrijf leer je hoe om te gaan met conflicten in arbeidsverband.

De basisdefinitie van een conflict is “als 2 partijen constateren het niet eens te zijn”. Daaruit vloeit voort dat op ELK gebied mediation toepasbaar is. Of dat nu een kwestie betreft in onderlinge arbeidsverhoudingen, projectuitvoering, veranderingen, de koffiesmaak, de temperatuur, kortom ALLE KWESTIES. En het kan in ELKE ORGANISATIE ingezet worden!

Om hier goed mee om te kunnen gaan en escalatie te voorkomen, zijn mediationvaardigheden onmisbaar. De methode “Mediationvaardigheden in Bedrijf” maakt dat je een duurzame arbeidsrelatie ontwikkelt.

De training bestaat uit 3 modules en duurt 3 dagen.

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor iedereen in het bedrijfsleven die zijn of haar communicatievaardigheden wil onderhouden of vernieuwen. Zoals daar zijn: HR-officers en -medewerkers, teamleads, afdelingshoofden, Managementleden en directie. Elk denkbare afdeling van uw bedrijf kan leren van onze training.

Ook kunt u als bedrijf een training volgen.

Na afronding van onze training creëer je een betere werksfeer en ben je in staat conflicten kundig te begeleiden of zelfs te voorkomen.

Wat ga je doen?

Niveau van de opleiding: Werk- en denkniveau HBO.

Vereiste vooropleiding: Er is geen vereiste vooropleiding

Kosten deelname: € 1.495,- (vrijgesteld van BTW). Dit is inclusief de locatie-kosten, literatuur, lunch, koffie, thee, snacks.

Certificaat: na het succesvol afronden van de training ontvang je een Instituut Certificaat.

Duur van de opleiding: Deze training bestaat uit 3 dagen, verdeeld over 3 weken. Daarnaast zijn er huiswerkopdrachten, praktijkoefeningen en de nodige theorie.

Onze kernwaarden

Meer weten over Lifemediation?

En precies weten waar je aan toe bent?

Download dan onze GRATIS studiegids!

Voor antwoord op deze vragen en nog veel meer....

Over Ons

Na afronding van de training heb je voldoende kennis en vaardigheden in huis om toekomstige conflicten te kunnen managen.

Heb je een vraag aan ons?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kies voor kwaliteit

Kies verstandig, kies Lifemediation. Lifemediation garandeert een betrouwbare en hoogwaardige training die jouw carrière vooruit zal helpen. Ontwikkel de benodigde vaardigheden om onze training toe te kunnen passen. Onze unieke praktijkgerichte aanpak stelt je in staat conflicten kundig te begeleiden of zelfs te voorkomen.

Scroll naar boven

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.