Masterclass voor de mediator - Een juridische, fiscale en financiële update!

Ons vak is altijd in beweging! Onze Masterclasses voor Mediators hebben als doel zo veel mogelijk actuele informatie te verstrekken om in te kunnen zetten in je eigen praktijk.

Vraagstukken vanuit de praktijk zijn zoals altijd zeer welkom! Deelnemers kunnen tot 5 dagen voor aanvang van de Masterclass hun vragen en onderwerpen inbrengen door ze te sturen naar info@florinth.nl of info@lifemediation.nlAlle onderwerpen die op het programma staan worden op interactieve wijze behandeld.

Uiteraard zijn onze Masterclasses zoals altijd goed voor PE-punten voor de MfN Mediator. Hoeveel en in welke categorie staat vermeld bij elke Masterclass. Voor deelnemers die 10 punten nodig hebben voor een RvR registratie zal een tweede dag georganiseerd worden. Blijf up to date en volg één van onze Masterclasses!

Voordelen Lifemediation

Praktische informatie:

Een Masterclass is € 225,- (vrijgesteld van BTW). Wanneer je graag 2 Masterclasses bij zou willen wonen krijg je € 100 korting en worden ze samen € 350,- (vrijgesteld van BTW). Wil je er nog meer bijwonen? Neem dan even contact met ons op. 

Locatie:           Eindhoven

Kosten:           € 225,- (standaard tarief) vrijgesteld van BTW. Incl. koffie, thee, water en lunch.

Aanvang:        10:00u Eindtijd (uiterlijk): 17:00u

Wellicht heb je meer interesse in een volledige opleiding tot mediator of zelfs echtscheidingsmediator!

Reviews Masterclass

Scroll naar boven

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.