MfN-register voor mediators

Het MfN-register (voormalig NMI-register) is een door de markt en de Rechtspraak erkend kwaliteitsregister voor mediators.

MfN-registermediators (voorheen NMI registermediators) zijn gekwalificeerde mediators die voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en werken onder vastgestelde condities.

MfN Logo
Lifemediation

Toetredingseisen MfN-register

Wilt u toetreden tot het MfN-register? Dan moet u voldoen aan de volgende eisen:

  • u heeft een voor de MfN-registermediator erkende basisopleiding mediation gevolgd
  • u bent geslaagd voor het theorie-examen
  • u bent geslaagd voor het assessment
  • u levert een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) in

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs

Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs bestaat uit een Register Instellingen en een Register Docenten. In het Register Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. In het Register Docenten staan zelfstandig werkende docenten ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Docenten.

De Belastingdienst stelt inschrijving in het juiste CRKBO-register als voorwaarde om in aanmerking te komen voor BTW-vrijstelling.

CRKBO Instelling
Tablet

Vraag onze GRATIS studiegids aan

Kies voor kwaliteit

Bouw aan een veelbelovende carrière met onze MfN Mediator-opleiding, een waardevolle investering in jouw toekomst. Het is cruciaal om zorgvuldig te kiezen voor een erkende en betrouwbare partner in opleiding. Bij Lifemediation bieden we een buitengewone leermogelijkheid waarbij de focus ligt op praktijkgericht onderwijs en het ontwikkelen van essentiële vaardigheden om jouw eigen succesvolle praktijk te starten. Bereid je voor op een leerzame reis vol mogelijkheden en groei.
Scroll naar boven

Schrijf je in en

Ontvang de laatste informatie over Mastereclasses
en PE punten

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.