Kosten mediation opleiding

Kosten mediation opleiding bij Lifemediation? Onze opleiding biedt een waardevolle investering in jezelf. Je verwerft essentiële kennis, vaardigheden en mindset om conflictsituaties effectief aan te pakken en duurzame oplossingen te vinden. Met een breed scala aan expertise, zoals familiebemiddeling en arbeidsconflicten, leer je communicatietechnieken, conflicthantering, onderhandelingsvaardigheden en vertrouwen opbouwen. Onze ervaren docenten en praktische casestudy’s creëren een stimulerende leeromgeving waarin je je vaardigheden kunt aanscherpen. Neem de eerste stap naar een zelfverzekerde en effectieve bemiddelaar en ontdek de kosten mediation opleiding bij Lifemediation.

Kosten Mediation Opleiding

Onze opleidingen en kosten mediation opleiding:

MfN Register Mediator

Een professionele en kundige MfN mediator worden?

€ 3.675,-
vrijgesteld van BTW

Assessment training

De laatste stap naar jouw MfN registratie: het praktijkexamen!

€ 775,-
vrijgesteld van BTW

MfN Familie Mediator

Word een echte scheidingsspecialist!


€ 2.975,-
vrijgesteld van BTW

Nieuwe Masterclasses!

Volg een van onze nieuwe Masterclasses van André Tolman.

€ 225,-                            vrijgesteld van BTW

Opeldingen

Het traject

Bij de mediator opleiding streven we ernaar om je vertrouwd te maken met mediation. Je zult kennismaken met conflictoplossingstheorieën, oefenen met diverse vraagtechnieken en interventiemethoden, het begrip onderhandelen eigen maken en bekwaam worden in het vastleggen van gemaakte afspraken. Het is van cruciaal belang dat je de kennis over mediation uit het handboek eigen maakt en de theoretische toets succesvol aflegt.

Tijdens de opleiding zul je regelmatig praktijkoefeningen uitvoeren om een diepgaand begrip van het mediationproces en de praktische toepassing ervan te ontwikkelen. Deze praktijkoefeningen bereiden je optimaal voor op het praktijkassessment. Onze opleidingen bereiden jou maximaal voor om lid te kunnen worden van het MfN Register.

Kosten mediation opleiding

Bij Lifemediation bieden we een mediation opleiding tegen een eerlijke prijs. Het is belangrijk om te realiseren dat het een waardevolle investering is in jezelf en mogelijk ook in het openen van je eigen mediationpraktijk. De opleiding biedt hoogwaardige trainingen die naadloos aansluiten op het worden van een mediator. 

Het volgen van deze opleiding stelt je in staat om alle essentiële vaardigheden van mediation te leren en waardevolle inzichten te krijgen in het opzetten en beheren van een succesvolle mediationpraktijk, waardoor de investering zichzelf kan terugbetalen in de toekomst. De kosten mediation opleiding zijn daarmee een investering.

Investeren

Wil jij Mediator worden?

En precies weten waar je aan toe bent?

Download dan onze GRATIS studiegids!

Voor antwoord op deze vragen en nog veel meer....

Communicatie

Binnen de opleiding staat communicatie centraal, waarbij je leert om effectief te communiceren in diverse situaties. Je ontwikkelt vaardigheden zoals actief luisteren, het oppikken van non-verbale signalen en het stellen van de juiste vragen. Daarnaast leer je helder en begrijpelijk te communiceren met de betrokken partijen. Een goede communicatie is essentieel voor een succesvolle mediationpraktijk en draagt bij aan het opbouwen van vertrouwen en het creëren van een ondersteunende omgeving.

Regie

Binnen de opleiding speelt regie een belangrijke rol. Je leert hoe je de regie kunt nemen over het mediationproces en de verantwoordelijkheid kunt dragen voor het sturen en begeleiden van de gesprekken. Het ontwikkelen van regievaardigheden stelt je in staat om de mediation effectief te leiden en de gewenste resultaten te bereiken. Door het beheersen van regietechnieken en het hanteren van de gedragscode, toon je professionaliteit en bekwaamheid als mediator.

 

Ethiek

Ethiek speelt een prominente rol binnen de opleiding. Je leert ethische dilemma’s te herkennen en integere beslissingen te nemen die voldoen aan de ethische normen en waarden van het vak. Het ontwikkelen van bewustzijn rond ethische kwesties en het toetsen van je handelen aan de gedragscode vormen de basis van een professionele en verantwoordelijke praktijk. Door ethiek in acht te nemen, creëer je een vertrouwde en respectvolle omgeving voor alle betrokkenen bij de mediation.

 

Conflicten

Conflicten worden binnen de opleiding als leerzame kansen benaderd. Je leert hoe je conflicten effectief kunt begrijpen en hanteren. Door conflictanalyse en het toepassen van geschikte interventietechnieken ontwikkel je vaardigheden om conflicten op te lossen en constructieve oplossingen te vinden. Het omgaan met conflicten wordt gezien als een essentieel onderdeel van het mediatorvak, en door deze vaardigheden te ontwikkelen, ben je goed voorbereid om conflicten in de praktijk aan te pakken en tot duurzame oplossingen te komen.

Contact opnemen of meer weten over de kosten mediation opleiding?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Overweeg je om je eigen mediationpraktijk te starten?

Lifemediation heeft een uitstekende MfN register mediator opleiding die je helpt dit doel te bereiken. Bij Lifemediation begrijpen we het belang van ondernemerschap en bieden we de juiste tools om een succesvolle mediationpraktijk op te zetten. Onze trainingen zijn speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op jouw ondernemersambities.

Onze ervaren mediators hebben vaak zelf een eigen mediationpraktijk. Ze weten als geen ander hoe je klanten het beste kunt benaderen en welke stappen je moet nemen om jouw eigen klantenkring op te bouwen. Bij Lifemediation streven we ernaar om jouw ondernemersdromen waar te maken en je te laten groeien als een gekwalificeerde en zelfverzekerde MfN register mediator. Ontdek bij ons hoe je jouw toekomst als succesvolle mediator tegemoet kunt gaan.

De kosten mediation opleiding bij Lifemediation zijn redelijk en betaalbaar. Wij begrijpen dat investeren in je toekomst belangrijk is, en daarom bieden we een kosteneffectieve MfN register mediator opleiding die van hoge kwaliteit is. Bovendien zijn er mogelijkheden voor betalingsplannen, zodat je de kosten kunt spreiden over een langere periode. Bij Lifemediation geloven we dat een investering in jezelf en je toekomst als mediator zeker de moeite waard is.

Vrijheid

Reviews Masterclass Familiemediator

Scroll naar boven

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.