Familie mediator worden

Familie mediator worden kan bij Lifemediation! Ben je gepassioneerd om gezinnen te helpen bij het oplossen van complexe conflicten? Onze opleiding is speciaal ontworpen om jou voor te bereiden op een succesvolle carrière als familiemediator. Leer de vaardigheden en kennis die nodig zijn om families te begeleiden bij echtscheidingen, voogdijgeschillen en erfeniskwesties. Tijdens de opleiding verdiep je je in communicatietechnieken, conflictanalyse, empathie en bemiddelingsvaardigheden. We bieden een veilige leeromgeving waarin je zowel theoretische inzichten als praktische ervaring opdoet. Met onze Familie Mediator Opleiding ben jij klaar om families te helpen bij het vinden van duurzame oplossingen en het herstellen van harmonieuze relaties.

Familie Mediator Worden

MfN Register Mediator

Een professionele en kundige MfN mediator worden?

€ 3.675,-
vrijgesteld van BTW

Assessment training

De laatste stap naar jouw MfN registratie: het praktijkexamen!

€ 775,-
vrijgesteld van BTW

MfN Familie Mediator

Word een echte scheidingsspecialist!


€ 2.975,-
vrijgesteld van BTW

Nieuwe Masterclasses!

Volg een van onze nieuwe Masterclasses van André Tolman.

€ 225,-                            vrijgesteld van BTW

Opeldingen

Het traject

Bij onze opleiding streven we ernaar om onze deelnemers volledig bekend te maken met de noodzakelijke kennis, vaardigheden en mentaliteit voor effectieve bemiddeling. We leggen de nadruk op het begrijpen van conflictdynamiek, het beheersen van effectieve vraagtechnieken, interventiemethoden en onderhandelingsprincipes. Als toekomstige MfN-mediators leer je hoe je constructieve communicatie kunt bevorderen, overeenkomsten kunt vastleggen en oplossingen kunt vinden voor conflicten.

Onze opleiding biedt een solide fundament voor een succesvolle carrière als bemiddelaar, waarbij je in staat bent conflicten op een constructieve en vreedzame wijze te begeleiden. Met onze training ben je goed uitgerust om een positieve impact te hebben op conflictsituaties.

Wil jij Mediator worden?

En precies weten waar je aan toe bent?

Download dan onze GRATIS studiegids!

Voor antwoord op deze vragen en nog veel meer....

Communicatie

In de opleiding tot mediator staat communicatie centraal. Leer effectieve communicatievaardigheden om conflicten te transformeren naar kansen voor groei en samenwerking. Ontwikkel de kunst van actief luisteren, non-verbale communicatie en het stellen van de juiste vragen. Versterk je vermogen om begrip en vertrouwen op te bouwen tussen partijen, essentieel voor het vinden van duurzame oplossingen. Word een meester in communicatie tijdens onze opleiding en maak een positieve impact in bemiddelingssituaties.

Regie

Leer de kunst van regievoering als mediator bij Lifemediation! Onze training stelt deelnemers die familie mediator worden in staat om de leiding te nemen en de structuur te bewaken tijdens bemiddelingssessies. We bieden praktische training in het creëren van een veilige en gebalanceerde omgeving, het begeleiden van gesprekken en het hanteren van spanningen en emoties. Ontwikkel deze essentiële regievaardigheden om het proces effectief te bewaken en succesvolle bemiddelingen te garanderen. Kies voor onze opleiding en word een meester in het voeren van regie als mediator!

Ethiek

Deelnemers die familie mediator worden herontdekken ethiek bij Lifemediation! Leer de juiste en eerlijke aanpak van ethische kwesties en professioneel gedrag die zich voordoen in bemiddelingssituaties. Ontwikkel vaardigheden om ethische dilemma’s te herkennen en beslissingen te nemen met integriteit, vertrouwelijkheid en onpartijdigheid als leidraad. Bouw vertrouwen op en vind duurzame oplossingen op een rechtvaardige en respectvolle manier. Word een expert in ethiek en maak het verschil als MFN-mediator. Meld je aan voor onze opleiding en bereid je voor op een succesvolle bemiddelingscarrière!

Conflicten

Onze deelnemers die familie mediator worden, is het belangrijk om conflicten effectief te kunnen hanteren. Ontdek de aard en dynamiek van conflicten en leer ze begrijpen en aanpakken. Ontwikkel analytische vaardigheden om behoeften en belangen te identificeren en constructieve oplossingen te vinden. Leer empathie, communicatie en creativiteit in te zetten om conflicten om te zetten naar groeikansen. Word een bekwame mediator die harmonie en samenwerking bevordert. Verbeter je vaardigheden in conflicthantering en bemiddeling tijdens onze opleiding.

Contact opnemen of een vraag? Neem contact op!

Naam(Vereist)
Telefoonnummer(Vereist)

Reviews Masterclass Familiemediator

Scroll naar boven

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.