Familie mediator worden

Familie mediator worden kan bij Lifemediation! Ben je gepassioneerd om gezinnen te helpen bij het oplossen van complexe conflicten? Onze opleiding is speciaal ontworpen om jou voor te bereiden op een succesvolle carrière als familiemediator. Leer de vaardigheden en kennis die nodig zijn om families te begeleiden bij echtscheidingen, voogdijgeschillen en erfeniskwesties. 

Tijdens de opleiding verdiep je je in communicatietechnieken, conflictanalyse, empathie en bemiddelingsvaardigheden. We bieden een veilige leeromgeving waarin je zowel theoretische inzichten als praktische ervaring opdoet. Met onze Familie Mediator Opleiding ben jij klaar om families te helpen bij het vinden van duurzame oplossingen en het herstellen van harmonieuze relaties.

Familie Mediator Worden

MfN Register Mediator

Een professionele en kundige MfN mediator worden?

€ 3.675,-
vrijgesteld van BTW

Assessment training

De laatste stap naar jouw MfN registratie: het praktijkexamen!

€ 775,-
vrijgesteld van BTW

MfN Familie Mediator

Word een echte scheidingsspecialist!


€ 2.975,-
vrijgesteld van BTW

Nieuwe Masterclasses!

Volg een van onze nieuwe Masterclasses van André Tolman.

€ 225,-                            vrijgesteld van BTW

Opeldingen

Het traject van familie mediator worden

Bij onze opleiding streven we ernaar om onze deelnemers volledig bekend te maken met de noodzakelijke kennis, vaardigheden en mentaliteit voor effectieve bemiddeling. We leggen de nadruk op het begrijpen van conflictdynamiek, het beheersen van effectieve vraagtechnieken, interventiemethoden en onderhandelingsprincipes. Als toekomstige MfN-mediators leer je hoe je constructieve communicatie kunt bevorderen, overeenkomsten kunt vastleggen en oplossingen kunt vinden voor conflicten.

Onze opleiding biedt een solide fundament voor een succesvolle carrière als bemiddelaar, waarbij je in staat bent conflicten op een constructieve en vreedzame wijze te begeleiden. Met onze training ben je goed uitgerust om een positieve impact te hebben op conflictsituaties.

MfN erkend familie mediator worden

Lifemediation is een vooraanstaand opleidingsinstituut dat gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige trainingen die naadloos aansluiten op het worden van een MfN Register mediator. Mediation is een effectieve methode voor het oplossen van conflicten buiten de rechtszaal, en het MfN Register is een erkend keurmerk voor professionele mediators in Nederland.

Een familie mediator worden? De training van Lifemediation bieden een uitgebreid en diepgaand curriculum, waarin deelnemers worden voorbereid op alle aspecten van het mediationproces. Van communicatieve vaardigheden en conflicthanteringstechnieken tot ethische normen en juridische kaders, de opleiding van Lifemediation omvat alle essentiële elementen om een bekwame en gecertificeerde MfN Register mediator te worden.

Met ervaren trainers en praktijkgerichte benaderingen biedt Lifemediation de ideale leeromgeving om de vereiste kennis en vaardigheden te verwerven. Bovendien voldoen de trainingen aan de hoge kwaliteitsnormen van het MfN Register, wat de deelnemers verzekert van een waardevolle investering in hun professionele ontwikkeling als mediator.

Wil jij Mediator worden?

En precies weten waar je aan toe bent?

Download dan onze GRATIS studiegids!

Voor antwoord op deze vragen en nog veel meer....

Communicatie

In de opleiding tot mediator staat communicatie centraal. Leer effectieve communicatievaardigheden om conflicten te transformeren naar kansen voor groei en samenwerking. Ontwikkel de kunst van actief luisteren, non-verbale communicatie en het stellen van de juiste vragen. Versterk je vermogen om begrip en vertrouwen op te bouwen tussen partijen, essentieel voor het vinden van duurzame oplossingen. Word een meester in communicatie tijdens onze opleiding en maak een positieve impact in bemiddelingssituaties.

Regie

Leer de kunst van regievoering als mediator bij Lifemediation! Onze training stelt deelnemers die familie mediator worden in staat om de leiding te nemen en de structuur te bewaken tijdens bemiddelingssessies. We bieden praktische training in het creëren van een veilige en gebalanceerde omgeving, het begeleiden van gesprekken en het hanteren van spanningen en emoties. Ontwikkel deze essentiële regievaardigheden om het proces effectief te bewaken en succesvolle bemiddelingen te garanderen. Kies voor onze opleiding en word een meester in het voeren van regie als mediator!

Ethiek

Deelnemers die familie mediator worden herontdekken ethiek bij Lifemediation! Leer de juiste en eerlijke aanpak van ethische kwesties en professioneel gedrag die zich voordoen in bemiddelingssituaties. Ontwikkel vaardigheden om ethische dilemma’s te herkennen en beslissingen te nemen met integriteit, vertrouwelijkheid en onpartijdigheid als leidraad. Bouw vertrouwen op en vind duurzame oplossingen op een rechtvaardige en respectvolle manier. Word een expert in ethiek en maak het verschil als MFN-mediator. Meld je aan voor onze opleiding en bereid je voor op een succesvolle bemiddelingscarrière!

Conflicten

Onze deelnemers die familie mediator worden, is het belangrijk om conflicten effectief te kunnen hanteren. Ontdek de aard en dynamiek van conflicten en leer ze begrijpen en aanpakken. Ontwikkel analytische vaardigheden om behoeften en belangen te identificeren en constructieve oplossingen te vinden. Leer empathie, communicatie en creativiteit in te zetten om conflicten om te zetten naar groeikansen. Word een bekwame mediator die harmonie en samenwerking bevordert. Verbeter je vaardigheden in conflicthantering en bemiddeling tijdens onze opleiding.

Familie mediator worden? Contact opnemen of een vraag?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Leer je eigen praktijk te starten bij Lifemediation.

Bij Lifemediation geloven wij sterk in het stimuleren van ondernemerschap en het bieden van de juiste tools om zelf een succesvolle mediationpraktijk te starten. Onze trainingen zijn speciaal ontworpen om naadloos aan te sluiten op dit doel.

Door onze uitgebreide en praktijkgerichte opleiding leer je niet alleen alle essentiële vaardigheden van mediation, maar krijg je ook waardevolle inzichten in het opzetten en beheren van je eigen praktijk. Wij delen onze jarenlange expertise en bieden begeleiding bij het ontwikkelen van een effectieve marketingstrategie, het opbouwen van een klantenbestand en het beheren van zakelijke aspecten zoals tarieven en contracten.

Met ervaren trainers en een persoonlijke benadering staan wij klaar om je te ondersteunen bij elke stap op weg naar het succesvol starten van jouw eigen mediationpraktijk. Bij Lifemediation streven wij ernaar om jouw ondernemersdromen waar te maken en je te laten bloeien als een gekwalificeerde en zelfverzekerde mediator.

Reviews Masterclass Familiemediator

Scroll naar boven

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.