De beste opleiding MfN Registermediator heb je nu gevonden!

Er zijn 30 opleidingsinstituten in Nederland, dus keuze genoeg. Lifemediation is al meer dan 15 jaar MfN en ADR gecertificeerd opleider in het hele land. Met 4 toegewijde en gecertificeerde opleiders staan wij voor jou klaar.  

Leg een stevige basis voor jouw veelbelovende loopbaan met onze MfN Mediator-opleiding. Het is een investering die niet alleen in geld, maar ook in jouw toekomstige succes telt. Daarom is het essentieel om te kiezen voor een betrouwbare opleider die jouw groei serieus neemt. 

Bij Lifemediation bieden we een dynamische en praktijkgerichte training die specifiek gericht is op het ontwikkelen van de essentiële vaardigheden die je nodig hebt om jouw eigen praktijk met succes te starten. Wij geloven in jouw potentieel en staan klaar om je te begeleiden op dit spannende pad naar succes.

Onze Visie

Kies voor kwaliteit

Zet de juiste stap richting een toekomstige carrière door te kiezen voor onze opleiding tot MfN Mediator. Het is niet “zomaar” een investering, het is vooral een investering in jezelf. Daarom is het van groot belang om een betrouwbare partner in opleiding te vinden. Bij Lifemediation bieden we een praktijkgerichte training die volledig draait om het ontwikkelen van de benodigde vaardigheden voor een vliegende start van jouw eigen praktijk. Grijp deze kans om te investeren in jezelf en zet de eerste stap naar een succesvolle toekomst!

Tablet

Vraag onze GRATIS studiegids aan! Deze bevat een uitgebreid overzicht van de basisopleiding!

Start najaar 2021 Meppel

Wat bieden wij verder, naast de beste opleiding gericht op de praktijk gegeven door ervaren trainer/mediators:

– Beste Prijs/kwaliteit
– Kosteloos annuleren tot 2 weken voor aanvang
– Gespreid betalen is mogelijk
– Bij totaalpakket € 850,00 korting

 

Scroll naar boven

Schrijf je in en

Ontvang de laatste informatie over Mastereclasses
en PE punten

Aanvragen Studiegids

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.