Archieven: Hoofdstukken

Afsluiten blok 1 FM filmpje TA

Dit filmpje start automatisch. Na het bekijken is blok 1 afgesloten. Voor blok 2 volgt hier binnenkort nieuwe informatie. Veel plezier.

2. Transactionele Analyse

TA – Drie rollen in ons leven Transactie Analyse afbeelding Wil je weten hoe jouw ego eruit ziet? Maak dan de onderstaande test (optioneel) en ontdek jouw positie in je communicatie: Test Transactionele Analyse Klik na het maken van de test op “voltooid”.

Afsluiten blok 1 filmpje conflicthantering

Hier zie een filmpje over conflicthantering. De film start vanzelf. Na het kijken is blok 1 automatisch afgerond. Na het volgen van blok 2 verschijnt hier een volgend hoofdstuk. Veel plezier!  

3. Test Roos van Leary

Met onderstaande link kun je de test voor de Roos van Leary downloaden om vervolgens te printen. Beantwoord de vragen en bepaal daarna je score. Veel succes! test roos van leary Onder de button Downloads vind je de presentatie van blok 3.

1. Thomas Kilmann Conflicthantering

Thomas Kilmann Conflicthantering Hoe ga jij om met conflicten? Het meest bekende model voor conflictstijlen is dat van Thomas & Kilmann. Dit model gaat ervan uit dat een conflict altijd draait om tegenstrijdige belangen. In de omgang met belangen zijn twee aspecten van belang: Assertiviteit, in welke mate streef je ernaar om je eigen doelen …

1. Thomas Kilmann Conflicthantering Lees verder »

Scroll naar top